Camping i forbindelse med dyrskuet

Igen i år tilbyder vi udstillerne på Hjørring Dyrskue, at der kan camperes på et areal i forbindelse med dyrskuepladsen. Da vi har et begrænset område til rådighed, vil tilmeldingen forgå via ”først til mølle” princippet. Endvidere gøres opmærksom på, at de toiletforhold der stilles til rådighed er de toiletfaciliteter der forefindes på pladsen.

Pladserne er 5 x 10 meter, og er placeret lige syd for pladsen. Bestilling og betaling skal ske sammen med tilmelding af dyr. Vi henstiller til, at der kun bestilles en plads pr. udstiller. Af hensyn til brandsikkerheden er det ikke tilladt at opsætte beboelsesvogne, bygge oven på campingvogne samt at opsætte fællestelte i campingområdet. Vær særlig varsom med brug af åben ild, herunder grill m.m. i campingområdet. 

Tilmelding til camping sker i forbindelse med tilmeldingen af dyr, hvilket du gør her.  (Når du har klikket på linket, skal du klikke videre på Tilmelding af dyr. Så fremkommer en oversigt med flere valgmuligheder og her vælger du Diverse, hvorunder der er mulighed for at bestille en campingplads.)

Spørgsmål kan rettes til Helle Kjærsgaard, LandboNord, telefon: 96242534.

 

Helle Kjærsgaard

Dyreudstillingen

Tlf: 9624 2534

hkj@landbonord.dk