Aktiviteter for børn

For langt de fleste børn er det en helt speciel oplevelse at komme tæt på dyrene på Hjørring Dyrskue. Her bliver alle sanserne bragt i spil. De kan høre dyrenes lyde, de kan lugte dem, de kan se dem, de kan røre ved dem, og de kan endda mærke, hvor varm mælkener, når den kommer direkte fra koen. Også de store maskiner imponerer børnene på dyrskuet, og på langt de fleste udstillinger har børnene mulighed for at komme ind i eller sidde på  en af de store maskiner.

Udover dyr og maskiner bliver der også sat en stor ære i, at ingen børn kommer til at kede sig på dyrskuet. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke aktiviteter børnene kan kaste sig over på Hjørring Dyrskue.

 

Det Aktive Hjørne

Det aktive Hjørne finder du i år i stald 1 og i et telt, som ligger langs med hegnet mod øst. Hvis du kommer ind ad hovedindgangen fra Ålborgvej, så drejer du til højre og går skråt ned mod staldene, så kan du ikke undgå at møde Det aktive Hjørne. 

I mellem Stald 1 og teltet er der en plads, hvor der også sker en masse ting, så som pedaltraktortræk eller bare kørsel på en pedaltraktor og sjove konkurrencer, som børnene kan udfordre hinanden i.  I Det Aktive Hjørne kan man også prøve at håndmalke en ko, lave et reb, male korn, kærne smør, smede jern og meget mere. Alle vores frivilliger i Det Aktive Hjørne skal nok sørge for, at børnene ikke kommer til at kede sig her.

Tak til alle vores sponsorer af gevinster til skattejagten og pedaltraktortræk. 

Kom helt tæt på de mange dyr

På Hjørring Dyrskue er der mulighed for at komme helt tæt på køer, heste, kyllinger, får, høns og mange flere.

Læs mere

Masser af maskiner

Drages du af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 33.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

Læs mere

Besøg LandboNords Fødevareudstilling

I LandboNords Fødevareudstilling udstiller 20 fødevarerproducenter deres varer. Der er både mulighed for at smage og købe de mange lækkerier.

Læs mere