Aktiviteter for børn

For langt de fleste børn er det er helt speciel oplevelse at komme tæt på dyrene på Hjørring Dyrskue. Her bliver alle sanserne bragt i spil. De kan høre dyrenes lyde, de kan lugte dem, de kan se dem, de kan røre ved dem, og de kan endda også smage på mælken, der kommer direkte fra koen. Også de store maskiner imponerer børnene på dyrskuet, og på langt de fleste udstillinger har børnene mulighed for at komme ind i eller sidde på  en af de store maskiner.

Udover dyr og maskiner bliver der også sat en stor ære i, at ingen børn kommer til at kede sig på dyrskuet. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke aktiviteter kan børnene kan kaste sig over på Hjørring Dyrskue.

 

Det Aktive Hjørne

Det aktive Hjørne finder du i år som en del af Det aktive Naturskue, ca. midt i området.se kort. På Hjørring Dyrskue er der masser af aktiviteter for børnene. Udover, at børnene som regel elsker at komme helt tæt på de mange flotte dyr, så sørger Det Aktive Hjørne for, at børnene ikke kommer til at kede sig. I Det Aktive Hjørne kan de blandt andet prøve at malke en ko, lave et reb, male korn, kærne smør, smede jern og meget mere. Og igen i år kan børnene deltage i traktortræk-konkurrence for pedaltraktorer. 

 

Kom helt tæt på de mange dyr

På Hjørring Dyrskue er der mulighed for at komme helt tæt på køer, heste, kyllinger, får, høns og mange flere.

Læs mere

Masser af maskiner

Drages du af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 38.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

Læs mere

Besøg Madbazaren

I Madbazaren udstiller 20 fødevarerproducenter deres varer. Der er både mulighed for at smage og købe de mange lækkerier.

Læs mere