Masser af oplevelser for børn på Hjørring Dyrskue

Masser af oplevelser for børn på Hjørring Dyrskue

12-06-2018

Hjørring Dyrskue, som løber af stablen fredag den 22. juni og lørdag den 23. juni, byder på masser af oplevelser og aktiviteter for børn og barnlige sjæle – bl.a. et helt nyt område med dyreunger. 

For de mindste er det som regel en helt speciel oplevelse at komme helt tæt på de mange flotte dyr på Hjørring Dyrskue. Her bliver alle sanserne bragt i spil. De kan høre dyrenes lyde, de kan lugte dem, de kan se dem, de kan røre ved dem, og de kan endda også smage på mælken, der kommer direkte fra koen. Også de store maskiner imponerer børnene, og på flere udstillinger har børnene mulighed for at komme ind i eller sidde på en af de store maskiner.

Det Aktive Hjørne
Hjørnet har i år 25 års jubilæum og samtidig flytter det til et nyt ”hjørne” i pladsens vestlige side, lige ved siden af beplantningen ved Det grønne Hjørne. Flytningen får dog ikke Det Aktive Hjørne til at slække på ambitionerne og der vil fortsat være masser af oplevelser og aktiviteter, som børnene kan være en del af. De kan blandt andet prøve at malke en ko, lave et reb, male korn, kærne smør, smede jern og meget mere. Og igen i år kan børnene deltage i traktortræk-konkurrence for pedaltraktorer og udfordre hinanden i dyrskue tvekampe.

I outdoor området er der også masser at opleve, hvor man blandt andet kan prøve kræfter med en mountainbikebane, lære at kaste med fiskestang og lære at bygge shelters og meget mere.  

Hils på nuttede dyreunger
Som noget nyt i år, laver Hjørring Dyrskue et område kun med søde dyreunger. Nuttede kaninunger, pippende kyllinger, langbenede føl, bløde lam, søde kalve m.fl. Et område, som vi håber der går lige i hjertet på både voksne og børn.

Prøv at kaste med lasso
Dyrskuet får i år besøg af Den bette Western Klub fra Sindal. De vil dels lave en konkurrence i agility for de, der har hest med, men alle kan opleve westernlivet og bl.a. prøve at kaste med lasso.