Outdoorafdeling udvider på dyrskue

Outdoorafdeling udvider på dyrskue

14-06-2019

For fjerde år byder Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv, velkommen til de mange besøgende, som også interesserer sig for nordjyske naturoplevelser. Outdoorafdelingen vokser med en tredjedel i forhold til sidste år, og der er masser af muligheder for at blive inspireret.

Der er fuld gang i forberedelserne til dette års dyrskue, og outdoor-koordinator, Brian Kristensen har travlt. Siden outdoorafdelingen blev introduceret for tre år siden, har den haft vokseværk.

- Det er blevet populært at være udstiller. Næsten samtlige udstillere fra sidste år kommer igen i år, og derudover er interessen så stor, at vi har måttet udvide arealet med en tredjedel. Det har blandt andet betydet, at vi flytter hen til dyrskuets vestlige indgang, fortæller Brian Kristensen.

På pladsen vil der være et hav af aktiviteter, som giver inspiration til at komme ud at opleve outdoorlivet. En række forhandlere vil demonstrere deres udstyr: Bygning af shelters, søgning med metaldetektor, brug af mountainbikes, vildmarksbade, grill, skadedyrsbekæmpelse med falk og meget mere. Derudover er Hjørring Kommune og en masse foreninger repræsenteret, så man ad den vej kan se hvilke tilbud der er for at komme ud i naturen.

foto: Brian Kristensen