Stor opbakning til Hjørring Dyrskue

Stor opbakning til Hjørring Dyrskue

13-06-2018

Med flere end 670 tilmeldte dyr til Hjørring Dyrskue 2018 og fremgang i alle de andre udstillinger, er der lagt op til et fantastisk dyrskue.

I år er der over 670 dyr tilmeldt til dyrskuet inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste, får, kaniner, høns og andet fjerkræ, hvilket vækker stor begejstring hos arrangørerne bag Hjørring Dyrskue.

- Vi er utrolig glade for, at der er så stor opbakning til dyreudstillingen og dyrskuet generelt i år. Vi var lidt bekymrede med hensyn til tilmelding af heste til skuet pga. herpes situationen, men der er næsten 100 heste tilmeldt i år, hvilket er en del flere end sidste år, så det er jo utroligt positivt, siger formand for Udstillerudvalget, Jørgen Larsen.

Der bliver også udstillet en del flere kødkvæg og får end i 2017, og indenfor malkekvæg fastholdes der en god tilslutning på trods af, at de normalt 3 største udstillere ikke deltager i år. Der er også en fin tilslutning til 4H børnedyrskuet med 79 tilmeldinger. Bortset fra 2011, skal vi helt tilbage til år 2000 for at finde en højere tilslutning til 4H - Det lover godt for fremtidige dyrskueudstillere. Med så stor en tilmelding til dyreudstillingen, er der rig mulighed for, at komme helt tæt på de flotte dyr.

Dyreudstillingen byder også for første gang i mange år, på flere af de gamle historiske kvægracer. Man vil også kunne opleve krydsningsdyr - både indenfor kvæg og heste. Og som noget helt nyt i år bliver der en udstilling kun med dyreunger, som vi håber specielt børn og barnlige sjæle får meget glæde af.

Fremgang i alle udstillinger
Men det er ikke kun dyreudstillingen, der vidner om stor opbakning til Hjørring Dyrskue. Der er fremgang i Maskinudstillingen og Outdoorudstillingen får et endnu større område. Madbazaren sætter rekord med 40 forskellige udstillere, hvilket er 15 flere end i 2017.

Hjørring Dyrskue løber af stablen fredag den 22. juni og lørdag den 23. juni 2018.