Hjørring Dyrskue fornyer navnet

Hjørring Dyrskue fornyer navnet

23-05-2019

Fødevarer & Frilandsliv er den nye undertitel til Hjørring Dyrskue-navnet, så det fra i år hedder: Hjørring Dyrskue, Fødevarer & Frilandsliv.

Når LandboNords dyrskue igen i år byder velkommen indenfor den 21. og 22. juni, så er det med den nye tilføjelse Fødevarer & Frilandsliv. Formålet med den nye titel er at give en bedre beskrivelse af, hvad et dyrskue anno 2019 tilbyder.

- Vi har længe ønsket os et navn, som er mere betegnende for hvad vi kan tilbyde af oplevelser på de to dage, vi inviterer til dyrskue. Landbrug i dag er meget mere end produktion – det er samtidig en livsstil, hvor bearbejdning af fødevarer og frilandliv går hånd i hånd med det gode liv på landet, siger formand for Hjørring Dyrskue, Lars Mellemkjær.

Tro mod traditionerne

Derfor blev tanken om at forny Hjørring Dyrskue-navnet født, og mange gode forslag blev gennemgået. Dyrskuebestyrelsen valgte dog ikke at skifte hele navnet ud.

- Vi mener, at Hjørring Dyrskue er så stærkt et brand, at det ville være forkert at slette det helt til fordel for noget andet. Ved at tilføje Fødevarer & Frilandsliv til det oprindelige, så er vi både tro mod traditionerne, men også mod alle de nye tiltag, som har præget dyrskuet de seneste år. Vi har oplevet en stor interesse fra udstillere med lokalt producerede fødevarer, og fra folk der fortæller om de fantastiske outdoor-muligheder, vi har her i Nordjylland, siger Lars Mellemkjær.