Hvert år får tusindvis af nordjyske skoleelever og lærere en spændende oplevelse på Hjørring Dyrskue takket være den store indsats som de mange frivillige landmænd i Skolekontakten i LandboNord udfører.

”Skolekontakten” kalder landmændene sig, og i deres fritid arbejder de for at koordinere og gennemføre det omfattende program, der skal sættes i værk for at tage hånd om den enkelte skoleklasse – og den enkelte elev. Formålet er, at eleverne dels skal være bedst muligt forberedt, dels skal have en uforglemmelig oplevelse, når de besøger dyrskuet om morgenen på førstedagen.

Alle tilmeldte skoler får mulighed for at få besøg af en landmand inden dyrskuet
Hvis I ønsker det, kan I forud for dyrskuet få besøg af én af skolekontakt-landmændene. Han eller hun har materialer med til både lærere og elever, og desuden vil han informere om, hvordan programmet for dyrskuet vil forløbe, og hvad eleverne skal forvente af dagen. De yngste elever og deres lærere vil blive udstyret med et skattekort. Og den række poster, som de besøger på deres vej mod skatten, vil være forberedt på at tage imod dem og guide dem gennem opgaverne.

Aktiviteter for børn

På Hjørring Dyrskue er der masser af aktiviteter for børnene. Udover, at børnene som regel elsker at komme helt tæt på de mange flotte dyr, så sørger Det Aktive Hjørne for, at børnene ikke kommer til at kede sig.

Læs mere

Masser af maskiner

Drages du af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 38.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

Læs mere

Kom helt tæt på de mange dyr

På Hjørring Dyrskue er der mulighed for at komme helt tæt på køer, heste, kyllinger, får, høns og mange flere.

Læs mere