Masser af maskiner

På Hjørring Dyrskue bliver der udstillet et bredt udsnit af maskiner lige fra de helt store landbrugsmaskiner til havetraktorer og andre maskiner, der primært henvender sig til hobby-folket. Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 41.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

Så kom og se de imponerende maskiner på Hjørring Dyrskue.

Ud over de mange nye maskiner, så er der hvert år en flot udstilling af veterantraktorer og maskiner. Udstillerne vil rigtig gerne fortælle om deres interesse for de gamle ting og især hvad de noget mindre maskiner er blevet brugt til, hvis ikke du selv kan se det. Udstillingen finder du i 2023 ved indgangen fra Ålborgvej.

 

Kom helt tæt på de mange dyr

På Hjørring Dyrskue er der mulighed for at komme helt tæt på køer, heste, kyllinger, får, høns og mange flere.

Læs mere

Aktiviteter for børn

På Hjørring Dyrskue er der masser af aktiviteter for børnene. Udover, at børnene som regel elsker at komme helt tæt på de mange flotte dyr, så sørger Det Aktive Hjørne for, at børnene ikke kommer til at kede sig.

Læs mere

Besøg LandboNords Fødevareudstilling

I LandboNords Fødevareudstilling udstiller 20 fødevarerproducenter deres varer. Der er både mulighed for at smage og købe de mange lækkerier.

Læs mere