Se, lugt, lyt og føl

Når landmænd fra hele Nordjylland udstiller deres dyr på Hjørring Dyrskue, repræsenterer de dansk landbrugs på fornemmeste vis - og de tager meget gerne en snak med publikummerne  på dyrskuet om, hvad der lægges vægt på i udstillingen på dyrskuet. 

På dyrskuet er der også rig mulighed for at komme helt tæt på køer, kalve, heste, får, høns og kaniner og i Det Aktive Hjørne, kan børnene få lov til at malke en ko og smage på mælken. 

Hils på nuttede dyreunger

Du kan atter se og røre ved nogle små dyreunger i Stald 1/Dyreskole. Du kan prøve at trække en kalv og en pony. Du kan få en snak med hjælperne om det at have dyr. Vi håber det atter bliver et tilløbsstykke og at børnene får en god oplevelse af at komme så tæt på de tillidsfulde dyreunger.

Besøg LandboNords Fødevareudstilling

I LandboNords Fødevareudstilling udstiller 20 fødevarerproducenter deres varer. Der er både mulighed for at smage og købe de mange lækkerier.

Læs mere

Masser af maskiner

Drages du af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på de i alt næsten 33.000 m2, som maskinudstillingen fylder.

Læs mere

LandboNord står bag Hjørring Dyrskue

LandboNord har en mangeårig tradition for at arrangere Hjørring Dyrskue.

Læs mere