Hjørring og Fjerritslev dyrskuer afslører årets farverige motiv

Hjørring og Fjerritslev dyrskuer afslører årets farverige motiv

14-05-2024

LandboNords dyrskuer i Hjørring og Fjerritslev er klar til sæsonen, og holdet bag glæder sig til at byde velkommen til alle dyrskuernes gæster. I år med en farverig ko som dyrskuemotiv.

Dette års dyrskuer er igen i år fyldt med spændende aktiviteter, herunder udstilling af dyr og maskiner, aktiviteter for børn og spændende produkter fra lokale fødevareproducenter.

Årets dyrskuemotiv er skabt af kunstneren Tina Theilgaard, som er bosiddende i Løkken, hvor hun også har atelier. Tina er en nysgerrig og produktiv fuldtidskunstner, der hele tiden forsøger at forny sig kunstnerisk. Hun har i mange år arbejdet som grafiker, men i løbet af de sidste 10-12 år er maleriet begyndt at fylde mere og mere i hendes liv.

Tina Theilgaards dyrskuemotiv for dette år forestiller en farverig ko, et symbol på landbrug og dyrskuerne. Motivet vil pryde dyrskue-tshirten, som alle der er med til at arrangere og hjælpe til på dyrskuerne, vil være iført. Som noget nyt i år vil bagsiden af t-shirten gemme på en overraskelse i form af en qr-kode, når man scanner den med sin mobiltelefon.

Der vil være rig mulighed for at se dyrskuemotivet til dyrskuerne i Fjerritslev på lørdag den 18. maj og i Hjørring fredag og lørdag den 21. og 22. juni.

Fototekst: Dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen viser her hvordan årets dyrskue-tshirt ser ud.