Sæt dit præg på nordjyske dyrskuer

Sæt dit præg på nordjyske dyrskuer

09-01-2019

Idékonkurrence: LandboNord, som står bag de årlige dyrskuer i Hjørring og Fjerritslev, har her i januar måned udskrevet en idékonkurrence. Opfordringen lyder på at komme med sit unikke forslag til årets dyrskuemotiv.

Hvert år mødes folk fra by og land til dyrskuerne i Hjørring og Fjerritslev. Datoerne er i år sat til den 25. maj i Fjerritslev og i Hjørring den 21. og 22. juni. Selvom der er nogle dage til endnu, så er forberedelserne allerede godt i gang. Blandt andet med at få ideen til dette års dyrskuemotiv.

- Vi har allieret os med den dygtige tegner Niels Gorm Andersen, som stod bag dyrskuemotivet sidste år. Sammen med Niels har vi mange gode ideer, men vi vil også gerne input udefra. Derfor har vi i januar måned udskrevet en idékonkurrence, hvor alle som har lyst, kan indsende deres forslag, siger formand for Hjørring Dyrskue, Lars Mellemkjær.

Glæde og stolthed ved dyrskuerne

I 2018 var motivet en tyr, som springer gennem et tøndebånd, der holdes af en storsmilende landmand. Tanken bag den komiske cirkus-scene var på den ene side at vise glæden ved dyrskuerne, men samtidig også den stolthed der ligger i at kunne præsentere sine dyr.

Hvis man har en idé til dette års dyrskuer, skal man sende den til tegning@landbonord.dk inden den 1. februar. Hvis den indsendte idé bliver brugt, så vil afsenderen få billetter til enten dyrskuet i Fjerritslev eller i Hjørring samt selvfølgelig sin helt egen dyrskue-tshirt med årets dyrskuemotiv.