Tilmelding af skoleklasser er nu åben

Tilmelding af skoleklasser er nu åben

20-03-2019

Tilmeld din skoleklasse til Hjørring Dyrskue 2019

Der er nu åbent for tilmelding af skoleklasser til besøg på Hjørring Dyrskue fredag den 21. juni 2019 om formiddagen. Tilmeld din skoleklasse og få en spændende oplevelse for både elever og lærere.

Udover at eleverne kan komme tæt på de flotte dyr og imponerende maskiner byder dyrskuet blandt andet også på skattejagt, Det Aktive Hjørne med en masse spændende aktiviteter, konkurrere i pedaltraktortræk og legeland med hoppepuder. Husk endelig også at besøge den populære Madbazar hvor I kan smage på Dansk Landbrug og Outdoorudstillingen, hvor eleverne kan lære mere om naturen.

Udstilling med dyreunger
Der vil være en udstilling med dyreunger, som I kan besøge på jeres vej rundt på pladsen. Der vil her være et par landmænd, som I kan snakke med om dyrene.

Udstillingen startede i 2018 med et par kalve, en hoppe med føl, et får med lam, høns og kaniner. Vi udvider i 2019, hvor der udstilles lidt flere dyr og der laves en ”kravlegård”, hvor der bliver mulighed for at prøve at trække og strigle kalve og heste.

Madlavningsworkshop - et tilbud til elever fra 4.klasse og opefter
Klasser med interesse i at lære mere om råvarer og madlavning tilbydes at deltage i en lille intensiv workshop af knap en times varighed i køkkenet i LandboNords Telt/Madbazaren.

Dyreskole - workshop - et tilbud i vores nye Dyre-”børnehave”.

Et tilbud til klasser med interesse i at komme lidt tættere på nogle af vores landbrugsdyr og få et første kendskab til håndtering, pasning og pleje. Der er 5 klasser, der kan deltage i dette og det varer maks. én time pr. klasse. Tilbuddet tilpasses årgangen. Tilmelding til Madlavningsworkshop og Dyreskole sker samtidig med bestilling af billet. Der er meget begrænsede pladser, så har det interesse, skal I være hurtige.

Besøg i klassen forud for skuet af en landmand

Alle tilmeldte klasser har mulighed for at få besøg af en landmand ca. 1 uge før dyrskuet. Landmanden medbringer en lille film om dyrskuet og vil fortælle om dansk landbrug og dyrskuet. Dette besøg kan ligeledes bestilles i forbindelse med bestilling af billet til skuet.

Fotokonkurrence

I 2019 kan alle deltage i en fotokonkurrence, som går ud på at skyde det billede, som du synes fortæller mest om dyrskuets stemning og kultur. Vinderbilledet vil blive brugt i den fremtidige markedsføring af dyrskuet. Vinderen modtager desuden et GoPro kamera sponseret af El-Giganten.

Sidste frist for tilmelding, hvis I også ønsker besøg af en landmand før dyrskuet, er mandag den 6. maj 2019. Sidste frist for tilmelding, hvis I blot ønsker adgang til skuet, er mandag den 17. juni 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karin Møller Larsen på telefon 2149 2742 eller på kml@landbonord.dk

Her kan du tilmelde din skoleklasse