Masser af underholdning på dyrskuet

Masser af underholdning på dyrskuet

15-06-2023

LandboNords traditionsrige Dyrskue i Hjørring, der hvert år trækker tusindvis af gæster fra nær og fjern, er klar til fredag og lørdag med et omfattende udvalg af underholdende indslag.

Årets program byder på en bred vifte af underholdning og oplevelser, der blandt andet gør de besøgende klogere på dansk landbrug anno 2023. Fælles for de fleste indslag er, at de appellerer til en aktiv livsstil. Det kan blandt andet være skovhuggershow med Brian Toft Palsgaard, som blandt andet har vundet titlen som Skandinaviens Bedste Skovhugger. Det kan også være Trialaction Pro Team, der laver cykelshows, hvor publikum også kan prøve en tur.

I konkurrencen Nordjyllands Bedste Bonderøv, organiseret af LandboUngdommen, bliver banen kridtet op til en god gang underholdning med et glimt i øjet. Hestene spiller igen i år en central rolle i underholdningen. Her kan man blandt andet opleve western-ridning samt opvisninger fra Vendsyssel Køreforening og Friesernord, som alle har tradition for at levere et godt show. Er man ikke så meget til levende heste, er der også kæphestestævne med Brovst Rideklub.

- Vi har hele 7 arenaer og et outdoorområde, hvor der løbende er indslag både fredag og lørdag. Mest opmærksomhed bliver der selvfølgelig på skuets Store Arena, hvor der traditionen tro vil være noget næsten hele tiden, siger dyrskuekoordinator Karin Møller Larsen.

Hele programmet for dyrskuet via linket her.